καθηγητής ΑΕΠΠ Μαρινάκης Μανώλης

Το όνομα μου είναι Μανώλης Μαρινάκης και αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών Β΄, Γ΄ Λυκείου καθώς και αποφοίτων ΓΕΛ  για το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ) του προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής. Ασχολούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εκπαίδευσης που αφορά την Πληροφορικής από το 2000 και παραδίδω Μαθήματα Πληροφορικής Γ΄ Λυκείου τόσο σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης όσο και με τη μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων. Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών παρέχεται πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό με προσωπικές και φροντιστηριακές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή pdf.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά τις σπουδές, την εργασιακή εμπειρία, τις δεξιότητες, τις επιμορφώσεις καθώς και τις πιστοποιήσεις που έχω στην κατοχή μου  κάντε κλικ  στον ακόλουθο σύνδεσμο βιογραφικό σημείωμα καθηγητή ΑΕΠΠ. 

Μαθήματα Πληροφορικής Β Λυκείου

Αναλαμβάνεται η προετοιμασία μαθητών Β΄ και Γ΄ Λυκείου

Μαθήματα Πληροφορικής Γ Λυκείου

Ιδιαίτερα μαθήματα ΑΕΠΠ δια ζώσης και online

ΑΕΠΠ μαθήματα

Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό Πληροφορικής Γ΄ Λυκείου

μαθήματα πληροφορικής Online

Ενημέρωση προόδου μαθητή

Γίνεται ενημέρωση προόδου του μαθητή ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε οι κηδεμόνες να έχουν σαφή και πλήρη εικόνα της πορείας του μαθητή.

ιδιαίτερα ΑΕΠΠ

Διαγωνίσματα προσομοίωσης 

Ο μαθητής καλείται κατά την διάρκεια της χρονιάς να λύσει διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελληνίων εξετάσεων με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

μαθήματα πληροφορικής online

Πρόσβαση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με ασκήσεις

Επιπρόσθετα του βοηθήματος που θα λάβει ο μαθητής υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης με εκατοντάδες διαδραστικές ασκήσεις.

Αυτοματοποιημένες διαδραστικές ασκήσεις για το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ) για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.  Παρακάτω δίνονται ορισμένες ασκήσεις θεωρίας από τα εξεταζόμενα κεφάλαια των εξετάσεων.  Για να δείτε όλα τα τεστ πατήστε τον σύνδεσμο της επικεφαλίδας Ασκήσεις ΑΕΠΠ Online.  

υλη αεππ 2024

Η εξεταστέα ύλη για το μάθημα της  Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Πληροφορικής Μάθημα Προσανατολισμού) ΓΕΛ των πανελλαδικών εξετάσεων 2023-2024. 

Τρόποι Επικοινωνίας

Αμέση κλήση

Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα πεδία στη φόρμα επικοινωνίας και πατήστε το κουμπί Αποστολή για να λάβω το μήνυμα σας.

Μαθήματα Πληροφορικής Γ΄ Λυκείου Φόρμα Επικοινωνίας

Sοcial Media

LinkedInLink